Nieuws uit het bestuur - juli 2024

  • 10 juli 2024
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie

De zomervakantie staat voor de deur en om mij heen is iedereen met de voorbereiding van een vakantie bezig, wat een heerlijke tijd! Het verheugen op en uitzien naar, is toch altijd fijn.

Toch kijk ik nog even terug op ons voorjaarscongres. Goed bezocht, enthousiasme genoeg en vooral heel veel netwerken. En het eten, wow, wat heerlijk.
Ik heb het idee dat ons club op deze manier elkaar blijft vinden en dat er heel wat gedeeld wordt met elkaar.
Ik wil Kim en Louise ook heel hartelijk danken voor het organiseren, echt top gedaan.
Ook om de NHPR hierbij te betrekken en het multidisciplinair belang te benadrukken, zo belangrijk!

Nu richting zomer, waar we allemaal even een stapje terug doen om op te laden, ook bij V&VN zal het tempo iets lager liggen.
De agenda start weer in september, waar we een beleidsdag hebben gepland om vorm te gaan geven aan een kwaliteitsdocument voor de reumaverpleegkundige. Op papier zetten wat volgens de beroepsgroep nu echt goede reumazorg is vanuit een verpleegkundig perspectief. Met als doel: een betere positionering voor de reumaverpleegkundige!
We werken samen met V&VN longverpleegkundigen, die tegen een soortgelijk probleem aanlopen. Superfijn om met elkaar te sparren hierover.

Natuurlijk na de zomer, eind september, de najaarsdagen, daar hebben wij als bestuur twee ontmoetingen gepland staan.
We gaan in overleg met de NVR en de NHPR om een plan te maken om het multidisciplinaire samenwerken meer borging te geven.
Samen met de NHPR gaan we een plan voor het komende jaar maken.
Uit onze evaluatie kwam naar voren, dat er het afgelopen jaar veel zaadjes zijn geplant, veel connecties zijn gemaakt en we zitten weer in elkaars vizier, met het congres als resultaat.
De bodem is bewerkt, de zaadjes zijn geplant en nu gaan we plannen maken hoe dit een mooi bloeiend geheel kan worden.

Ik wens iedereen vanuit het bestuur een hele fijne zomer en allemaal weer gezond weer terug in september.

Gewrichtige groet, Kitty

 

Versterking van het bestuur

Wij zijn heel blij dat Willeke Pater, na het bijwonen van een online vergadering met het bestuur, heeft besloten in het bestuur te komen en ons te versterken. Welkom Willeke, wij zijn er heel blij mee en vragen jou om je voor te stellen in de volgende nieuwsbrief.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)